Контакт

Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


  واحد فروش

مشاوره و سوالات مربوط به سرویس ها


  پرداخت های ارزی Epaymenthub.com

خدمات پی پال ، کارت اعتباری ، وسترن یونیون و حواله های ارزی


  ثبت و مدیریت دامنه


  مدیریت

ارسال نطر یا مکاتبه با مدیر شرکت


  تخلفات

گزارش تخلفات و ثبت شکایات


  واحد طراحی و برنامه نویسی سایت

در این قسمت سفارشات طراحی و برنامه نویسی سایت رسیدگی می شود


  پشتیبانی و فروش سامانه های پیامک

واحد پاسخگویی به سوالات مربوط به سرویسهای پیامک

Powered by WHMCompleteSolution